Spring naar hoofd-inhoud

JPS DIENSTEN

Uniek vervoer klassieker op transport

Ons transportbedrijf verzorgt exclusief -dus geen samengesteld- transport voor opdrachtgevers door heel Europa. Wij zorgen voor uniek vervoer, met maximaal één object per rit of opdracht voor automobile transport. We behandelen uw bezit met zorg en houden onderweg contact.

Gesloten vintage car transport

We zorgen dat uw voertuig op de afgesproken tijdstip en locatie gereed staat. JPS Transport beschikt over een een open en een dichte aanhangwagen. Zo kunt u ook voor gesloten autotransport bij ons terecht. Dat is classic car uniek transport tot in de puntjes!

Vervoer auto's en klassieke auto’s

Pre-war car transport

Eén van onze specialisaties is het vervoer van pre-war automobielen.

Ophaal- en wegbreng-service

Carmoving 

Wilt u uw auto of klassieker opgehaald en/of weggebracht hebben, via vervoer over de weg? Wij bieden u chauffeursdiensten door heel Europa.  

Transport boten

Zeiljacht transport, motorboten transport

Wij vervoeren boten en klassieke boten (tot 2,8 ton). Als u dat wenst vervoeren wij uw boot of speedboot eventueel op uw eigen boottrailer.

Transport race- en rallyauto’s

Racecar vervoer

Meedoen met een rally of race, maar zit u krap in uw tijd? Wij zorgen dat uw auto op tijd bij de start aanwezig is.

Invoer RDW

Invoer auto ophalen

Heeft u een nieuwe of gebruikte auto aangeschaft in het buitenland? Wij kunnen het complete vervoer- en/of invoerproces voor u verzorgen; inclusief RDW-keuring, aangifte BPM en kentekenregistratie. Ook voor het importeren van auto’s in België kunnen wij u van dienst zijn.

Vervoer rariteiten en kunst

Uitzonderlijk vervoer

Heeft u een bijzondere, exclusieve vervoersopdracht, zoals kunstobjecten of andere buitengewone objecten? Wij voeren de opdracht graag voor u uit, met de grootste zorg en aandacht. Denk aan caravantransport, vervoer van aankopen in en naar het buitenland, vintage transport.