Spring naar hoofd-inhoud

HOME

JPS Transport verzorgt deskundig en exclusief transport van uw klassieke auto of vaartuig, bijvoorbeeld bij aan- of verkoop, voor onderhoud, reparatie of restauratie.

Vervoer naar rally of evenement

Doet u mee aan een rally of denkt u aan deelname aan een evenement of tentoonstelling? Wij zorgen dat uw auto gereed staat wanneer en waar u wilt.

Exclusief transport klassieker

Voor de liefhebber, door de liefhebber: JPS Transport vervoert naar elke locatie in binnen- en buitenland, op het door u gewenste tijdstip. Met de grootst mogelijke zorg: exclusief, professioneel en betrouwbaar. Op een veilige, deskudige manier. Wij verzorgen exclusief transport; alleen uw auto of vaartuig wordt vervoerd en heeft dus onze unieke aandacht!

Passie voor unieke automobielen

Uw kostbare bezit is bij ons in goede handen. Wij delen uw passie voor klassieke voertuigen en oldtimers. Wij ontzorgen u van a tot z! U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Uw oldtimer op exclusief transport

Wij vervoeren uw klassieker op de meest betrouwbare, geruststellende manier. Ons transport is exclusief. Alleen uw auto of vaartuig wordt vervoerd. Uw voertuig wordt op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Dit alles in nauw overleg met u als opdrachtgever.